Apex Legends

Днес започва новият сезон в APEX Legends

До всички фенове на играта. Днес стартира 12-ти сезон на играта APEX Legends и какво ново ще открием ще разберете в следващите редове.

Сезон12 ще се фокусира основно върху мащабните промени в картата Олимп. На много места тя е силно „преработена“ от самата нова легенда Mad Maggie (повече информация за нея по-долу).

В сляпата си ярост на разрушение Маги предизвиква голям хаос, като телепортира предмети и сгради из целия град. Това означава, че изведнъж трябва да откриете пътя си по уж познатата карта по напълно нов начин – включително нови проходи, преки пътища и тайни пътеки.

В продължение на 3 седмици играчите ще имат възможност да изпробват новия режим в играта Control, който е доста сходен с Hardpoint от Titanfall 2

Два отбора от по 9 души се борят за определени точки на картата, които могат да бъдат контролирани. В резултат на това в сметката на отбора постоянно постъпват точки. Отборът, който пръв събере общо 1250 точки, печели кръга. От време на време някоя зона на картата се отбелязва като особено изгодна и се стартира обратно броене. Отборът, който контролира тази зона след изтичането на таймера, може да очаква голям бонус от точки.

Ако в битката за контролните точки се окаже, че сте изпаднали в беда, това не е проблем. Винаги можете да се преродите и дори да смените оборудването си. Това би трябвало да насърчи играчите да изпробват нови натоварвания, за да разработят свои собствени стратегии.

Нова легенда: Познавате ли Margaret Köhere? No? Тогава скоро ще я познаете, когато играете Apex Legends под много по-известното ѝ име Mad Maggie. Сега тя се включва в действието и може да раздава много сила с уменията си. Можете да видите повече от лудата Маги във филмовия трейлър, създаден специално за нея.

Промени в балансирането: Не очаквайте да бъде променен целият баланс на играта. Въпреки това разработчиците подчертават, че някои оръжия са подобрени с няколко нови настройки, за да станат отново по-привлекателни за зареждане на играчите.

Празнуване на третия рожден ден
: В продължение на три седмици от началото на Сезон 12 ще можете да се възползвате от някои награди, които вече получавате за влизане в играта. Те включват игрални герои и няколко скина. През първата седмица получавате Octane, през втората – Wattson, а през последната – Valkyrie.

Show More

Related Articles

Вашият коментар

Back to top button
Историята на една история

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker