Game TrailersNews

Call of Duty: Black Ops Cold War с официален анонс и PlayStation 5 трейлър

Call of Duty: Black Ops Cold War най-накрая бе разкрита и можете да видите трейлъра за кампанията ѝ по-долу. Кадрите в него, прочее, са от PlayStation 5 версията.

Беше обявено още, че можете да очаквате безплатни мултиплейър режими и Zombies съдържание след премиерата на Call of Duty: Black Ops Cold War.

Разкрита след поредица по-ранни “течове”, играта най-накрая беше показана официално в Warzone като продължение на първото заглавие от подсерията Black Ops.

Историята в шутъра започва през 1981 г. и включва конспиративна сюжетна нишка, където „измамата и манипулациите“ съставят единичната кампанията, разработена от студиото Raven Software. Ще се сблъскате с исторически фигури и ще научите „неудобни истини“, докато се сражавате на териториите на локации като Източен Берлин, Турция, Виетнам, Москва и други.

Основната цел на играча е да спре заговор “в процес на създаване от десетилетия”, докато върви по следите на мистериозния Персей, който се е заел да дестабилизира глобалния баланс на силите и да промени хода на историята.

Отвъд кампанията, ще можете да внесете различни оръжия и бойни техники от Студената война в следващото поколение мултиплейър режими и изцяло ново изживяване от популярния Zombies режим.

Няколко думи и за next-gen версията – PlayStation 5 и Xbox Series X вариантите ще работят във 4К при 120 кадъра в секунда. Те ще включват и рей-трейснато аудио, отражения, сенки, както и цялото осветление ще се облажи от новата технология. Не на последно място поне при PlayStation 5 версията loading екрани практически ще отсъстват.

Предвид ААА визията и независимо, че говорим за крос-джен заглавие, подобни твърдения звучат много, много обещаващо. Все пак от Activision не уточняват дали ще се предложат различни режими на производителност. Натъртваме на последното, защото 4К при 120FPS и рей-трейсинг би озорило към днешна дата дори GPU-та мастодонти от калибъра на GeForce RTX 2080 Ti, които се продават на цена, поне два пъти по-висока от предполагаемата, на която ще се продава PlayStation 5 (499 долара/евро).

Естествено, ще се предлагат и PlayStation 4, Xbox One и PC версии. Собствениците на PS4 и Xbox One ще могат да ъпгреднат своята версия срещу 10 долара повече.

Ето и дебютният трейлър:


Show More

Related Articles

Вашият коментар

Back to top button
Историята на една история

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker